Bride din propilena si aluminiu pentru montaj teava hidraulica - SP, SPAL, DPAL

Bridele hidraulice sunt necesare pentru montajul tevilor in circuitele hidraulice. Bridele Stauff sunt de tip SP, SPAL, SPAS. Corpul bridei poate fi din plastic "PP" sau din aluminiu "AL".

Producatorul Stauff are o mare experienta in fabricarea acetui produs.

Bride din propilena si aluminiu Stauff, codificare in functie de dimensiune diametru teava si presiune circuit hidraulic:

  • SP 3006 PP DPAL M W1
  • SPAL 5030 DPAL AL M W1

Bridele pentru teava hidraulica asigura prin montajul lor o siguranta a circuitelor hidraulice prin care circula uleiul la presiuni mari. Ele pot fi montate si pentru conducte unde agentul vehiculat are temperaturi inalte, folosindu-se bridele din aluminiu. Pentru circuitele hidraulice corpul bridelor este din propilena. Ele sunt prevazute cu placi inferioare SPAL care se pot suda in lucurile stabilite sau se pot fixa prin conexpanduri. Bridele sune in diferite clase de presiune L si S si au diferite diametre functie de teava ce se doreste a se brida. Pentru modalitatea de fixare a bridelor exista o gama larga de elemente si accesorii.

Bride din propilena si aluminiu Gemot Group Bride din propilena si aluminiu Gemot Group Bride din propilena si aluminiu Gemot Group Bride din propilena si aluminiu Gemot Group Bride din propilena si aluminiu Gemot Group

Clemele pentru È›eavă hidraulica - Stauff - sunt realizate din polipropilena, aluminiu, fibra de sticla armata, poliamida (rezistente la flacără) È™i polipropilenă cu garnituri de cauciuc. Plăcutele metalice pot fi prinse pe perete prin sudura sau È™uruburi si sunt disponibile în oÈ›el carbon sau oÈ›el inoxidabil.

Pentru tevile hidraulice supuse la vibrații, materialul recomandat este polipropilena cu garnituri de cauciuc. Acest sistem este, de asemenea, potrivit pentru fixarea cablurilor electrice.

Programul de livrare HYDROSCAND

Seria Standard

Utilizată pentru diametre exterioare de tevi hidraulice: de la 6 mm, la 54 mm.

Material Clema: polipropilenă, aluminiu, fibra de sticla ranforsata cu poliamida si polipropilena cu garnituri de cauciuc.

Notă! Cleme pentru conducte in toli , sunt de asemenea, disponibile.

Seria grea

Utilizată pentru instalaÈ›ii hidraulice de înaltă presiune È™i diametre de tevi hidraulice dela 8 mm la 324 mm.

Material Cleme: polipropilenă, aluminiu, fibra de sticla ranforsata cu poliamida si polipropilena cu garnituri de cauciuc.

Seria usoara

Utilizate pentru toate tipurile de instalații și diametrul exterior al țevii hidraulice dela 4 mm la 22 mm. Material: polipropilenă.

Cleme duble

Utilizate pentru instalații hidraulice normale și diametrul tevii hidraulice de la 6 mm la 42 mm Material: polipropilenă și poliamidă armata cu fibra de sticla.

Plăcutele metalice de fixare

Sunt disponibile în varianta netratata. Pretul si modul de livrare la cerere. Pentru distanÈ›a recomandată între bridele de È›eavă, a se vedea informaÈ›iile tehnice.

Documente tehnice utile, bride din propilena si aluminiu:

Bride_teava_Stauff

Doresc sa primesc oferta de pret pentru produsul:

Bride din propilena si aluminiu pentru montaj teava hidraulica - SP, SPAL, DPAL