Cuplaje complete AKA - lanterne: cuplare motoare cu pompe hidraulice

Cuplajele de tip lanterna se folosesc pentru a face legatura intre diferitele tipuri de pompe si motoare in vederea realizarii de electropompe care realizeaza presiunile in circuitele hidraulice ale masinilor unelte, prese hidraulice. Acestea sunt compuse din Lanterna de tip LMC, semicuplaj motor SGEA, rozeta antivibrare EGE si semicuplaj pompa SGEA. Pentru a fi foarte precisi in alegerea cuplajului livrarea se face ca si kit cuplare pompa/motor de tip AKA - care cuprinde toate elementele necesare cuplarii motorului cu pompa. Aceste cuplaje sunt pentru toate marimile de pompe 1, 2, 3, 4 ale producatorilor Cassapa, Marzzochi, Atos, Bosch si motoarele electrice monofazate si trifazate de diferite gabarite si puteri. Exemplu codificare AKA05FS100Z4E.

Lanternele sunt folosite ca elemente de legătură între motoarele electrice IEC È™i o gamă largă de pompe hidraulice disponibile pe piaÈ›a internaÈ›ională. Fabricate din aluminiu turnat sub presiune, sunt disponibile pentru o gamă de motoare electrice IEC de la dimensiunea 63 până la dimensiunea 355.

Modele cuplaje complete AKA:

  • LMG pentru pompe cu angrenaje
  • Carcase monobloc LMC
  • Carcase LDC montate în 2 bucăți cu suruburi
  • carcase silenÈ›ioase LMS
  • felinare silenÈ›ioase LDS realizate în 2 bucăți montate cu È™uruburi
  • MULTI-COMPONENTE realizate în 3 bucăți pentru motoare electrice IEC de la dimensiunea 132 la 225, realizate în 2 bucăți pentru motoare electrice IEC de la dimensiunea 250 la 355

Lanternele LMG sunt folosite ca legătură între motoarele electrice IEC de mărimea 63 până la 225 È™i pompele cu angrenaje cu flanșă dreptunghiulară.

Fabricate din aluminiu turnat sub presiune, pot fi folosite pentru asamblare exterioară sau în imersie în ulei.

Cuplaje complete Gemot Group Cuplaje complete Gemot Group Cuplaje complete Gemot Group

Lanternele LMS/LDS sunt folosite ca conexiune între motoarele electrice IEC de mărimea 100 până la 355 È™i pompele cu flanșă ISO3019 sau SAE. InserÈ›ia de cauciuc NBR 75 Sh.A introdusă între baza motorului È™i flanÈ™a pompei permite menÈ›inerea scăzută a nivelului de zgomot al sistemului.

Cuplajele sunt elemente folosite pentru a transmite puterea de la un motor electric la o pompă hidraulică. Datorită structurii lor, acestea sunt capabile să compenseze dezechilibrele unghiulare È™i radiale dintre motor È™i pompă, reducând zgomotul generat de unitatea motor-pompă. Cuplajele sunt disponibile în aluminiu, fontă È™i oÈ›el, cu o gamă largă de inserÈ›ii elastice, pentru motoare electrice de la dimensiunea 63 până la 400.

  • semicuplajele din fontă din seria SGEG sunt disponibile cu È™urub de fixare montat
  • Semicuplajele din oÈ›el din seriile SGES È™i SGDR sunt disponibile cu È™urub

Gama de accesorii include: PICIOARE DE MONTAJ, care permit sprijinirea unitatii motor-pompa in cazul in care motorul nu are picioare. INELE DE AMORTIZARE, potrivite pentru montarea verticală a unității moto-pompa È™i a pompei scufundate în rezervor. BARE DE AMORTIZARE, pentru a fi montate sub motoarele electrice sau sub picioarele de montaj. UȘILE DE INSPECÈšIE, care se montează pe partea laterală a rezervorului, permit curățarea uÈ™oară a rezervorului fără a fi necesară dezasamblarea unității.

Semicuplajele flexibile SGEA, SGEG sunt elemente folosite pentru conectarea motoarelor electrice IEC cu dimensiuni de la 63 la 400 si a pompelor hidraulice. Sunt disponibile în diferite materiale: aluminiu, fontă È™i oÈ›el. InserÈ›ia elastică este disponibilă în NBR75 Sh.A sau în Poliuretan 95 Sh.A în funcÈ›ie de tipul de aplicatie.

Articole de transmisie completeAKG sunt abricate din aluminiu turnat È™i oÈ›el, sunt potrivite pentru pompele cu angrenaje, piston È™i È™urub. Disponibil pentru motoarele electrice IEC de la dimensiunea 63 până la dimensiunea 355.

Documente tehnice utile, cuplaje complete motor:

Lanterne monobloc

Doresc sa primesc oferta de pret pentru produsul:

Cuplaje complete AKA - lanterne: cuplare motoare cu pompe hidraulice