Placi de baza aparate hidraulice standardizate

Placile de baza sau blocurile hidraulice standardizate sunt de mai multe dimensiuni DN 6-Cetop3, DN 10 - Cetop 5, DN 16 - Cetop7, DN 25 - Cetop 8. Placile pot avea si supapa de presiune incorporata manuala sau electrica. Placile pot fi cu 1 pozitie sau mai multe pozitii de montaj aparatura hidraulica. Se folosesc in instalatiile hidraulice pentru montajul distribuitoarelor electrice, manuale, supapelor de presiune in vederea integrarii lor in circuitele hidraulice.

Placi de baza hidraulice standardizate (blocurile hidraulice standardizate) - codificare:

 • Cetop 3-DN 6-ES3
 • EM10.3
 • EMS10.3
 • EM20.3
 • Cetop 5-DN10 - ES5
 • EM10.5
 • EMS20.5
 • Cetop 7-DN16 - EM20.7
 • ES7
 • Cetop 8-DN 25 - ES8
 • EM20.8

Placi de baza standardizate Gemot Group

Placi de baza standardizate Gemot Group

Blocul hidraulic este o constructie metalica, in general din otel sau aluminiu, special proiectata pentru a putea fi montate in acestea, supape hidraulice tip cartus; datorita constructiei acestea minimizeaza pierderile hidraulice, usureaza instalarea in sistem si reduc semnificativ spatiul, putand astfel fi construite sisteme hidraulice complexe intr-un spatiu foarte restrans.

SC Gemot Grup SRL va ofera gama completa de blocuri hidraulice prin linia de blocuri hidraulice standard, construite pentru majoritatea supapelor hidraulice de tip cartus Parker, insa datorita faptului ca includ caracteristici standard, pot fi utilizate si cu supape de la alti producatori. Sunt disponibile pentru un numar mare de dimensiuni ale porturilor si ale tipurilor de filete, iar in varianta din aluminiu acestea pot opera pentru presiuni de pana la 210 bari, iar in varianta din otel placat cu zinc acestea pot functiona pentru o presiune maxima de 350 bari. De asemeni va oferim blocuri hidraulice , construite pentru a indeplini standardele ISO 4401-03, NFPA D03, CETOP 3 in privinta dimensiunilor supapelor, furnizand o multitudine functii diferite. Acestea pot fi usor instalate modular in sistemul dumneavoastra pentru a maximiza spatiul existent, iar constructia acestora va oferi o durata foarte lunga de viata, usurinta de schimbare a supapelor si performante ridicate.

Va furnizam si blocuri hidraulice contrabalansare disponibile in constructie cu un singur sens sau cu dublu sens, principalele avantaje ale acestora fiind usurinta de montare, foarte usor de intretinut, oferind acces facil la supapele cartus. Pentru aplicatii speciale va propunem blocuri hidraulice speciale, fiind alegerea ideala pentru sistemele mai pretentioase sau chiar prototipuri.

Blocurile hidraulice oferite de SC Gemot Grup SRL reprezinta solutia optima pentru dumneavoastra datorita design-ului si constructiei calitative, acestea vor opera la cel mai inalt nivel, pentru o perioada foarte indelungata de tip, oferind astfel siguranta sistemului si costuri de intretinere foarte reduse.

Documente tehnice utile, placi de baza hidraulice standardizate:

Accesorii_blocuri

Bloc_Cetop_3_-_DN_6

Bloc_Cetop_5_-_DN_10

Bloc_Cetop_7_-_DN_16

Bloc_Cetop_8_-_DN_25

Blocuri_inalta_presiune

Placa_1_pozitie_Cetop_5_cu_supapa_-_PF1NG10CL180H

Placa_Cetop_3_conexiune_in_paralel_-_cu_supapa_electrica

Placa_Cetop_3_conexiune_in_serie_-_cu_supapa

Placa_Cetop_3_conexiune_in_serie_-_fara_supapa

Placa_Cetop_3_conexiune_paralela_-_cu_supapa

Supape_blocuri

 

Doresc sa primesc oferta de pret pentru produsul:

Placi de baza aparate hidraulice standardizate