GEMOT GROUP

Termeni si conditii

Acest site apartine Gemot Group.


Produsele si serviciile descrise in acest site sunt proprietatea exclusiva a Gemot Group.


Desi Gemot Group depune toate eforturile si ia toate masurile ca infiormatiile incluse in site sa fie corecte si la zi, ele sunt prezentate "ca atare", fara nici o garantie de vreun tip . Exista posibilitatea existentei unor decalaje intre aparitia unor schimbari in operatiunile Gemot Group si actualizarea site-ului astfel incat sa reflecte aceste schimbari.


Gemot Group nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru oportunitatea, acuratetea si integralitatea informatiilor furnizate. Acelasi lucru este valabil pentru toate site-urile care pot fi accesate prin hyperlink-uri. Stabilirea de link-uri catre astfel de site-uri se face pe risc propriu. Gemot Group nu este responsabila pentru continutul site-urilor care pot fi accesate prin astfel de link-uri.


Orice informatii provenite de la terti si identificata ca atare este pusa la dispozitie de Gemot Group cu buna credinta, dar Gemot Group nu isi asuma responsabilitatea cu privire la actualitatea si acuratetea acestor informatii. Ele trebuie verificate direct la terti. Gemot Group isi rezerva dreptul de a schimba sau modifica in orice moment, fara o informare prealabila, informatiile puse la dispozitie prin intermediul siteului.


Materialele prezentate pe acest site sunt protejate de legea drepturilor de autor. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a materialelor prezentate pe acest site, in scopuri comerciale, fara acordul scris prealabil al Gemot Group. Utilizatorii au dreptul de a reproduce si utiliza informatiile continute pe site numai in interes personal.


Este interzisa orice incercare de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop. Orice astfel de incercare da dreptul Gemot Group sa se adreseze instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt. 


Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri, fara un acord prealabil scris. Este interzisa folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru includerea lor pe liste de mailing, pentru trimiterea de e-mailuri comerciale ("spam") sau pentru orice alt scop, in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
Nici o informatie prezenta pe acest site nu va fi considerata drept oferta de produse sau servicii venind din partea Gemot Group.
Informatiile personale puse la dispozitia site-ului de catre utilizatori pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001. 


Prin completarea campurilor din formularele on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date a Gemot Group si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii , concursuri sau orice alte actiuni de marketing desfasurate în viitor de catre Gemot Group.

 

Suna acum 0745 300 187