Pompe hidraulice Marzzochi, Casappa, Danfoss - BTD, ALP, OMS, BAP

Pompele hidraulice se folosesc in instalatiile hidraulice pentru a se realizeaza presiunea necesara in circuitele hidraulice ale masinilor unelte, preselor hidraulice, utilajelor mobile.

Tipuri de pompe hidraulice:

  • pompe cu roti dintate: BTD - Dicsa, ALP, ALM, GHP, GHM, K1P - Marzzochi, KP- Casappa
  • pompe cu pistonase: BAP - Casappa, MPT - Dicsa
  • pompe cu palete
  • pompe cu debit fix
  • pompe cu debit varialbil

Motoare orbitrale Danfos - OML, OMM, OMP, OMR, OMH, OMS, OMT, OMV

Gama noastra de pompe hidraulice au ca producatori: Dicsa, Marzzochi, Casappa, Berarma, Vickers, Bosch

Pompe hidraulice Gemot Group Pompe hidraulice Gemot Group Pompe hidraulice Gemot Group Pompe hidraulice Gemot Group

Pompele hidraulice sunt dispozitive mecanice utilizate pentru transformarea energiei mecanice în energie hidraulică. Pompa este proiectata pentru generarea unui flux care sa creeze putere suficientă pentru a depăși presiunile plasate împotriva ei de greutate/ sarcină. De exemplu, la camioanele cu basculante, miscarea hidraulica trebuie să creeze suficientă energie pentru a fi în măsură să ridice corpul basculantei È™i orice sarcină care ar putea fi în ea.

O pompă hidraulică este proiectată pentru a efectua două funcÈ›ii specifice. Prima este aceea de tragere a lichidului din rezervor, prin crearea unui vacuum. A doua funcÈ›ie este de a forÈ›a lichidul în sistemul hidraulic prin orificiul de evacuare a pompei. Este important de menÈ›ionat aceste tipuri de pompe nu generează sau creează presiune. Mai degrabă, ele produc flux de lichid È™i/ sau miÈ™care pentru a genera presiunea necesară ca urmare a rezistenÈ›ei introduse pe sistemul de sarcină.

Acest principiu de bază poate fi aplicată la o gamă largă de pompe, care includ: pompe cu roti dintate externe, pompe cu roti dintate interne, pompe cu vane (palete), pompe cu piston.

Pompele hidraulice convertesc energia mecanica de la un element principal de miscare (motor). Energia datorata presiunii este apoi utilizata pentru operarea unui actuator(distribuitor). Fluidul hidraulic este astfel impins, creandu-se debitul.

O pompa hidraulica este in esenta, un dispozitiv care transforma energia mecanica in energie hidraulica sau chiar pneumatica. Pentru a fi mai specifici, putem exemplifica utilizarea unei astfel de pompe. Ceea ce reusesc pompele sa faca este sa trimita lichidul in sus, de la presiunea inferioara la cea superioara.

Exista mai multe tipuri de pompe hidraulice, dupa felul constructiei lor: pompe cu piston, rotative, cu membrana, sau cu rotor. Sa vedem si cateva avantaje ale acestor pompe, in folosirea lor de zi cu zi. Fata de pompele pneumatice, cele hidraulice au un consum mai redus de energie, mai precis au o eficienta cu pana la 80 la suta mai buna. Intr-un fel similar stau lucrurile si in ceea ce priveste costurile de mentenanta.

Pompele hidraulice se folosesc in nenumarate industrii, la diverse tipuri de aplicatii. Una dintre cele mai comune utilizari ale pompelor hidraulice este aceea de a transfera diverse fluide dintr-un loc in altul. In afara de asta, aceste dispozitive sunt rezistente la utilizare, in timp si sunt foarte practice, costurile de intretinere fiind minime.

De regula, pompa hidraulica este partea cea mai costisitoare intr-un sistem hidraulic, de aceea trebuie folosita si intretinuta in mod corespunzator. Iata cum sa avem grija de o astfel de pompa.

Inainte de a pune in functiune o pompa hidraulica, trebuie sa te asiguri ca toate piesele sunt la locul lor. Ai grija sa fie bine prinsa in surube si sa nu lipseasca vreunul dintre ele. In functionarea lor indelungata, pompele hidraulice pot sa se infunde din cauza impuritatilor care ar putea ajunge in lichid.

Pentru a te asigura ca pompa pe care o folosesti are o viata cat mai lunga, foloseste doar lichid hidraulic de calitate. Lichidul trebuie mentinut pe cat posibil rece si cat mai curat, pentru a evita infundarea pompei.

Pompele hidraulice sunt folosite cu succes de multi ani, datorita fatpului ca sunt o sursa de energie si putere foarte buna pentru multe masinarii. Ele pot sa impinga cantitati foarte mari de fluid prin cilindri metalici, de aceea sunt foarte utile in caz de inundatii. Sunt folosite de catre guverne chiar in acest scop.

Pompele cu roti dintate sunt pompe volumice, cu cilindree constanta, in care rotirea rotilor dintate aflate in angrenare genereaza debitul si presiunea necesara. Acestea sunt ansambluri relativ simple din punct de vedere constructiv fiind utilizate in majoritatea categoriilor de aplicatii industriale pentru transportul lichidelor cu diferite vascozitati sunt predominant folosite pentru vehicularea lichidelor vascoase cum ar fi uleiul, siropul, ciocolata, rasina, bitumul si altele, oferind siguranta in functionare si lunga durata de viata. Dupa modul acestora de angrenare se pot clasifica in doua mari categorii: cu angrenare interioara sau cu angrenare exterioara.

SC Gemot Grup SRL va ofera gama completa de pompe cu roti dintate Trale, Marzocchi, Casappa compatibile pentru un interval impresionant de turatii cuprins intre ½ rpm si 13000 rpm. Fabricate din materiale de cea mai inalta calitate, precum aluminiu cu caracteristici diverse pentru a se potrivi diverselor medii in care pompa va functiona sau fonta pentru o constructie robusta, pompele cu roti dintate oferite de magazinul nostru sunt solutia optima pentru sistemul dumneavoastra. Printre pompele oferite de noi puteti gasi urmatoarele serii precum BTD, ALP si PLP care datorita constructiei premium din aluminiu ofera performante ridicate, fiind solutiile ideale pentru aplicatii din agricultura, constructii, industria forestiera, manevrarea materialelor si multe altele unde eficienta si durabilitatea sunt factori importanti.

Pompa cu pistonase este un dispozitiv hidraulic ce creaza presiune prin intermediul unor pistoane ce vin in diferite configuratii, pentru a furniza debitul necesar instalatiei. Acestea sunt capabile sa furnizeze atat un debit fix, cat si unul variabil in functie de configuratie.

SC Gemot Grup SRL iti ofera setul complet de pompe cu pistonase Casappa de tip BAP capabile sa functioneze atat pentru aplicatii mobile cat si pentru aplicatii generale; pentru aplicatiile mobile unde este necesar un debit fix.

Documente tehnice utile, pompe hidraulice:

Pompe cu pistoane cilindrii variabila LVP 04-T-I

Pompe cu pistonase debit fix BAP

Pompe cu pistonase debit variabil MVPR 01-T-A

Pompe cu roti dintate - Trale

Pompe cu roti dintate - Casappa 

Pompe cu pistonase Casappa 

Pompe cu palete

Motoare_orbitale_Danfoss_-_OML_OMM

Motoare_orbitale_Danfoss_-_OMP_OMR_OMH

Motor_orbital_Danfoss-_OMS_OMT_OMV

Pompa_cu_palete_Berarma_PHP

Pompa_cu_palete_Berarma_PLP

Pompe_cu_palete_TDZ

Pompe_cu_pistonase_MPT

Pompe_cu_roti_dintate_Roquet_-_L

Pompe_cu_roti_dintate_Roquet_PLA_si_PLD

Pompe_cu_roti_dintate_Roquet_PLC

Catalog 1P ITA ING

Catalog 025 ITA ING

Catalog ALM ITA ING

Catalog ALP GHP ITA ING

Catalog ALP ITA ING

Catalog ALPC1 GHPC1 ITA ING

Catalog GHM ITA ING

Catalog GHP ITA ING

Catalog HL ITA ING

Doresc sa primesc oferta de pret pentru produsul:

Pompe hidraulice Marzzochi, Casappa, Danfoss - BTD, ALP, OMS, BAP