Racorduri hidraulice ermeto pentru teava hidraulica

Racordurile hidraulice de tip ermeto Cast sau Rastelli se utilizeaza pentru realizarea conexiunilor elementelor hidraulice in circuitele hidraulice prin intermediul tevilor si furtunurilor hidraulice. Sunt de tip ermeto cu conicitati 24 grade , 60 grade sau Jic. Filetele sunt de tip metric, gas BSP, NPT, sau JIC.

Codificari racorduri hidraulice ermeto:

  • Rastelli:
    • grupa usoara: TN92-GG-12LR
    • grupa grea: TN 92-GG-12SR
  • Cast: CA 100529

Fitingurile cu inele taietoare sunt caracterizate printr-o asamblare foarte rigidă impreuna cu teava hidraulica. Ansamblul rezultat rezista la vibratii si impulsuri de presiune. Fitingurile pot fi demontate / reasamblate de mai multe ori. La montarea inelului tăietor, care are forma unui con, cele două muchii ale inelului sunt presate în È›eavă, ducand la rigidizarea acestuia in teava. Prima muchie începe deja penetrarea peretelui tevii, urmand ca a doua muchie sa faca cu o mica intarziere acelasi lucru. După asamblarea inelului de tăietor, acesta este împins in conul fitingului si impreuna cu exteriorul tevii hidraulice prin infiletare vor da un ansamblu "fiting - teava hidraulica" extrem de rigid.

Racorduri hidraulice Gemot Group

Materiale racorduri hidraulice de tip ermeto:

Inelele de tăiere Cast si Rastelli sunt fabricate din oÈ›eluri pentru automate sau din oteluri forjate. Tratamentul de suprafata la exterior este standard, prin electro-galvanizare. Tratamentul de suprafata se face cu Cr6 È™i prin urmare protejeaza mediul inconjurator È™i sănătatea personală. Temperaturi până la 200° C. Etansarea se face cu cauciuc NBR standard, temperatura de lucru maxim 90° C.

Conexiuni racorduri hidraulice de tip ermeto:

Filet Gaz - Withworth, filet exterior pe con R, NPTF conic, UNF, filet Metric. Inel tăietor cu conicitate în conformitate cu standardul ISO 8434-1. Când conectarea este posibila la dimensiuni diferite , dimensiunile standard sunt menÈ›ionate în text ingrosat.

Documente tehnice utile, racorduri hidraulice ermeto:

Catalog Rastelli

Racorduri_Cast_-_metalice_si_inox

Doresc sa primesc oferta de pret pentru produsul:

Racorduri hidraulice ermeto pentru teava hidraulica