Robineti hidraulici de presiune 2/2, 2/3 - KHB, BBV

Robineti hidraulici de presiune inalta si medie se folosesc in circuitele hidraulice pentru by-pasarea blocurilor hidraulice, izolarea cilindrilor hidraulici Modalitatea de montare este cu filete interioare gas BSP-NPT sau metric sau cu filete exterioare metric sau gas BSP - NPT.

Tipuri de robineti hidraulici:

  • cu 2 cai
  • cu 3 cai
  • cu 4 cai

Ei sunt de presiune joasa sau presiune inalta. Tipul robinetilor este BBV - Stauff, KHB sau KHM - Hydac. Robinetii hidraulici cu 3 cai pot fi cu conexiune in L sau in T. O alta gama sunt si robinetii de manometru.

Robinetul hidraulic cu bila este instrumentul indispensabil in controlarea curgerii elementelor fluide sau gazoase din sistemele de conducte. Cu ajutorul sau, poti deschide cu usurinta diverse pasaje, realizandu-se astfel un flux deplin al lichidelor in orice directie dorita.

Exista diverse utilizari pentru un robinet cu bila KH. Acest produs poate controla atat presiunea pentru robinetele propriei locuinte cat si pe cea a apei folosite in irigatii. De asemenea, un robinet hidraulic are intrebuintari in diverse procese industriale, inclusiv in generarea energiei electrice si prelucrarea petrolului.

Poti folosi acest aparat chiar si in diverse sarcini ce actiuni in sistemele de canalizare. Indiferent de domeniul industrial in care activezi, un robinet hidraulic cu bila asigura o curgere optima a fluidelor din sistemele de alimentare.

Robinetii au rolul de a regla debitul unui fluid prin inchiderea sau deschiderea unei portiuni dintr-un circuit. Ei sunt dispozitive care se pot monta intre doua conducte sau la capatul unei conducte, pentru a permite sau intrerupe curgerea unui fluid, sau pentru a controla debitul acestuia. Cand e vorba de robineti, e bine sa stim ca ei sunt conceputi astfel incat sa fie protejati impotriva coroziunii si a altor factori, deoarece sunt de obicei folositi in medii umede sau corozive.

Robinetii hidraulici sau robinetii cu comanda hidraulica sunt componente extrem de importante pentru functionarea unui circuit hidraulic. Scopul lor este de a regla debitul de fluid din tevile unui sistem hidraulic, de a izola diverse portiuni din acest sistem prin inchidere si deschidere. Ei pot sa schimbe presiunea unui fluid si sa echilibreze un sistem hidraulic. Acesti robineti pot avea diverse forme si dimensiuni, pentru a satisface diverse necesitati. Robinetii hidraulici sunt folositi in diverse aplicatii, dar in mod special pentru echilibrarea hidraulica.

Robinetii hidraulici sunt utilizati pentru numeroasele lor avantaje, dintre care cele mai importante sunt fiabilitatea, eficienta si siguranta in utilizare. Acestia sunt realizati din materiale rezistente, pentru a putea face fata diverselor solicitari mecanice si fizice si a fi protejati impotriva ruginii si a altor factori din mediul inconjurator. Sunt tratati pentru a beneficia de un strat protector impotriva coroziunii.

Cand cauti robineti hidraulici, indiferent la ce ii vei folosi, trebuie sa te asiguri ca produsele pe care le cumperi sunt fabricate conform standardelor Europene. Ca si caractieristici de functionare, la robinetii hidraulici este important sa stim presiunea maxima de lucru, care este de obicei afisata langa produs atunci cand il cumparam si mai conteaza tipul de etansare, iar robinetii hidraulici pot fi cu 2 sau 3 cai.

Robineti hidraulici Gemot Group

Documente tehnice utile, robineti hidraulici

Robineti otel Hydac

Robineti otel Gemels

Robineti Inox Gemels

Robinet_3_cai_in_T_-_TBV3

Robinet_4_cai_in_L_-_XBV4

Robinet_4_cai_in_T_-_TBV4

Robinet_BBV2

Robinet_BBV_22-23

Robinet_FBV_22-23

Robinet_HBV2

Robinet_in_L_3_cai_-_LBV3

Robineti_FBV2

Robineti_manometru

Doresc sa primesc oferta de pret pentru produsul:

Robineti hidraulici de presiune 2/2, 2/3 - KHB, BBV